Show time! Kezdődjék az előadás! Peregjen a film! Lépj be hozzánk, kedves látogatónk!

Legyél egyszerre néző és vendég! Legyél te a főszereplő!

A kulisszák állnak, a Cinema Moto Pub vár mindenkit, aki a képzeletet végtelennek gondolja, aki a mozi varázsától örök gyermekké változik, egyáltalán, aki hisz még olyan ósdiságokban, mint barátság, léleköblítő együttlét, életélménytől párásodó szemek, meg ilyenek. Minek ragozzuk, aki tudja, érti…

Három a helyszín, három az élmény.

Elsőként a mozi előcsarnokában találod magad, ahol szomjad olthatod, de a pultnál könyökölve, lábadat lógázva, akár bámulhatod is, ahogy barátaid teljességgel indokolatlan mennyiségben szórják a bullokat. S ha a rexasztalnál, de még a flippernél sem talál meg szerencséd, használd ki bézs kanapénk kényelmét, helyezkedj el lazán és fütyülj a versengés megszállottjaira.

A vetítőterem sejtelmes fényei becsalogatnak, nem tudsz ellenállni. Puha, meghitt, titkokat rejtegető világba csöppensz. Az éppen futó film fényeiben egészen más hangulatot nyer egy baráti beszélgetés. Dőlj hátra abban a kényelmes székben és csodáld, ahogy italod poharán is táncot lejtve tükröződnek a képek! Engedd szabadon a lelked, had repüljön végre, messze el, a végtelenbe!

Esetleg a 66-os út poros, indián szellemektől, magányos riderektől rojtosra koptatott országútjára? A Dirty Road játékteremben, ha beleszagolsz úgy rendesen a levegőbe, érezheted a chopperek lélekvadító benzingőzét, a kalumetek tudatlazító füstjét, figyelj csak jól, még a játékokban is segítőid lehetnek, bárhol játszol, a biliárdasztalnál, a csocsónál, vagy éppen a tájfunnál!

Úgy tartják, az autó a testet mozgatja meg, a motor a lelket. Ugye nem kell magyaráznunk, miért született a Cinema Moto Pub… 
És a lélekmozgatáson kívül is jó még valamire? Naná!

  • Ajánljuk baráti társaságoknak, munkahelyi csapatoknak, családoknak, minden csoportnak, akik kötődnek egymáshoz, s életüket gazdagabbá teszik a közös élmények.

  • Ajánljuk játékos kedvű vendégeinknek, akiknek a játék izgalmán kívül sokat jelent az inspiráló, hangulatteremtő környezet is.

  • Ajánljuk a filmek szerelmeseinek! A mozi varázsát mi még megspékeljük a filmélmények közös megbeszélésének lehetőségével! Asztalnál ülve, italunkat kortyolgatva filmet nézni, majd elemezni az alkotásokat, azért eddig nem volt szokás filmklubokban…

  • Ajánljuk azoknak, akik a sportesemények közvetítéseit nézve szeretnek másokkal együtt szurkolni, izgulni. A sörasztalos, fapados fíling felejtős! Itt a mozi kényelmében zúghat a hajrá!

  • Ajánljuk a saját hangjukba szerelmeseknek is! Egy karaoke buliban igazi sztárokhoz illő kulisszák közt élhetik át a zene, az éneklés semmihez sem hasonlítható élményét.

  • Ajánljuk azoknak a motorosoknak, akiknek kedvenc időtöltésük egyfajta életérzést, világlátást jelent. Ha ők betérnek hozzánk, testük felfrissül, lelkük új kalandokra lesz éhes!

  • Ajánljuk végül azoknak a rendezvényszervezőknek, és csapatépítőknek, akiknek fontos, hogy egy nem mindennapi helyszínen, emlékezetes programokat szervezzenek.

Hozd el a lelked! Itt szabadjára engedheted! 

Szeretettel várunk!

Cinema Moto Pub - 2012