A Cinema Moto Pub a Te helyed, ha nem csak egy motoroskocsmát keresel, hanem egy helyet ahol eltölthetsz egy pár kellemes órát a haverokkal. Itt nem csak a sört kapod meg, beülhetsz a moziba, meglátogathatod a játéktermet, vagy akár a szaunában is lazulhatsz. Hatalmas konferenciaterem / étterem vár, ha megéheznél, ráadásul kitűnő a konyha. Amennyiben sok lesz a sör, kivehetsz egy szobát is, hiszen van panziója is a létesítménynek. Érdemes ellátogatni a motoros szezonban is, mert a Pollushof Panzió és Étterem a jó elhelyezkedése miatt csillagtúrák központjaként is tökéletesen funkcionál. "

(Hajósi Norbert, SuperBike magazin főszerkesztő, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. )


Minden motorosnak ajánlom, mert egy igazi, jó motoros út mellett van. A parkolónál lévő emlékműnél megemlékezhetünk azokról a társainkról, akik az utakon haltak meg. Távolságfüggően ajánlom minden motorosnak cél-, vagy közbenső állomásnak egyaránt. „

(Szénási Zoltán, motoros, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. )


A férjem szülinapját ünnepeltük a Cinema Moto Pub-ban, amely tökéletesen kiszolgálta a picit sem homogén társaság, különböző igényeit: míg a csapat egyik része filmnézés közben iszogatott és szórakozott a mozi teremben, addig egy másik része a mozi előcsarnokban beszélte meg az Élet Nagy Dolgait ☺. Közben szépen fogyott a svéd asztal ínycsiklandozó kínálata és a bárpult töltöttsége is rohamosan apadt. Ez idő alatt a társaság harmadik része a játékteremben lazított vagy éppen a játék izgalmait élte át a Born to be wild ritmusára . A buli fáradalmait, két emelettel feljebb a Polluhof Panzió egyik kényelmes szobájában pihentük ki. Ajánlom azoknak, akik valami újra, valami különlegesre, valami egyedire vágynak, hogy emlékezetessé tegyék a pillanatot.

(Dubiczkiné Bitter Csilla, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , tel: 0620/311 6388)

Cinema Moto Pub - 2012